1 -DAAGSE TRAINING 'ONTDEK WAT JE WILT'


Denk je regelmatig 'is dit het nou?' en loop je voortdurend op je tandvlees? Hoe laat je er uitkomen wat erin zit, vanuit ontspanning?

Pak de regie over je leven en ontdek tijdens deze training:

 • Hoe je eruit laat komen wat erin zit
 • Hoe je daarvoor de (voor jou) juiste keuzes maakt en
 • Je grenzen bewaakt
 • De 5 stappen om te ontdekken wat je wilt
 • Niet langer zoeken, maar vinden; op naar die doorbraak!

Zodat je éindelijk uit die dagelijkse hectiek blijft, vanuit ontspanning je dromen kunt volgen, zonder jezelf, je familie & vrienden te kort te doen en zonder dat eeuwige schuldgevoel!

INCLUSIEF: Kies 2 van de 5 inspirerende workshops tijdens het middagprogramma!

ONTDEK WAT JE WILT POWERVROUWEN NELLEKE DE WIT ESTHER KLAVER

Wat: 1-Daagse geheel verzorgde training onder leiding van persoonlijk leiderschapsexperts Esther Klaver-Dijkhof en Nelleke de Wit.

Wanneer: Zaterdag 2 maart '24 (10.00u-16.30u)

Waar: Regio Utrecht/Bunnik

Waarom: Omdat je leven te kostbaar is om vanuit stress te leven. 'Weten wat je wilt' is een belangrijke voorwaarde voor een gelukkig leven vol impact: Vanuit ontspanning, verbinding met jezelf en anderen én het maken van keuzes die passen bij wat jij ten diepste belangrijk vindt!

Ontdek wat je wilt Powervrouwen Nelleke de Wit

Waarde €897

Investering: 147

Omdat we je over de streep willen trekken om de enorme mogelijkheden voor jouw mooiste leven te ontdekken!

Yes, ik ben erbij!

Aanmelden kan t/m 24 februari '24

Ontdek wat je wilt Powervrouwen Nelleke de Wit

HELAAS, HET EVENT IS VOLGEBOEKT! JE KUNT NIET MEER BOEKEN.

Tijd voor verandering?

 • Je zit constant laag in je energie
 • Je leeft van vakantie naar vakantie
 • Je voelt je opgejaagd; is dit het nou?
 • Ergens voel je dat je dit niet meer wilt, maar
 • Je voelt je gevangen in die ratrace
 • Je gaat steeds harder rennen (Je moet het toch kunnen? Mensen rekenen op je...)
 • Je loopt keer op keer tegen je grenzen aan
 • Dat eindeloze gepieker; te weinig tijd voor wat je wilt...
 • Iedereen lijkt succesvol, behalve jij...

Je bent (helaas) niet de enige! Maar het kán anders. Wil jij dat ook?

Powervrouwen event
Yes, daar ga ik voor!
Ontdek wat je wilt Powervrouwen Nelleke de Wit

Over deze training

Het leven kan zoveel leuker zijn. En lichter. Ondanks omstandigheden. Toch blijkt de praktijk wat weerbarstiger; Je leest je suf en volgt regelmatig een training, maar hoe kom je daadwerkelijk tot je bestemming?

Door deze dag volledig te focussen op jouw ontwikkeling, ga je écht de diepte in, om de juiste stappen te kunnen zetten richting bloei. Je ontdekt dat het leven je niet overkomt, maar dat je een enorme toolbox hebt om grip te krijgen op de hectiek, je dromen waar te maken en massive impact te hebben op je omgeving! Overigens niet door dingen toe te voegen, maar juist door dingen los te laten. Rust en ruimte te creëren. Minder béter te doen.

Deze training was voor mij een keerpunt, Ik ervaarde eindelijk de rust die ik eigenlijk nooit echt heb ervaren.  

-Joëlle van Maasdam-

Powervrouwen event

Wat nou als...

Wat jij ten diepste wilt meer en meer je dagelijkse realiteit wordt?

 • Je vanuit ontspanning en energie je werk kunt doen, met massive impact tot gevolg?
 • Vanuit verbinding met jezelf en anderen?
 • Jezelf niet langer schuldig voelt richting alles en iedereen?
 • Je leven niet langer wordt bepaald door de verwachting van anderen, maar door de mogelijkheden die jij hebt?
 • Je een vervullend en gelukkig leven leidt, vanuit ontspanning en plezier, in plaats vanuit stress?
 • Ondanks omstandigheden, of een volle agenda?

H.E.T. K.A.N. Ook voor jou.

Ontdek wat je wilt Powervrouwen Nelleke de Wit
Nelleke de Wit Esther Klaver

Esther en Nelleke

Leiderschapsexperts & Hosts

'Niet wat je overkomt, maar wat je ermee doet bepaalt het verloop van je leven' is het credo van Esther Klaver. Het is haar passie om als EQA Practioner en RET-expert andere vrouwen te inspireren tot persoonlijk leiderschap. Samen met Nelleke de Wit heeft zij de leiding over de trainingsdag.

Nelleke de Wit is oprichter van het label Powervrouwen en heeft jarenlange ervaring als (persoonlijk) leiderschapstrainer. Ze trainde al duizenden vrouwen en schreef het boek 'Leef je Roeping'. Binnenkort verschijnt haar 2e boek 'De kracht van Loslaten'. Samen met Esther neemt ze je tijdens het ochtendprogramma mee door de 5 cruciale stappen om te ontdekken wat je wilt.

Ontdek wat je wilt Powervrouwen Hanne Scheppink

Hanne Scheppink

Hoogbegaafdheidexpert

Vanuit haar expertise als buitencoach én haar ervaringsdeskundigheid verzorgt Hanne tijdens het middagprogramma de workshop 'Hoogbegaafd; een last of een gave?'

Speciaal voor vrouwen die zich herkennen in het volgende: Voel je je vaak anders en heb je snel door als er wat speelt bij anderen? Ben je snel verveeld en heb je veel vrijheid nodig? Zie jij snel waar complexe problemen zijn en ligt jouw lat voor kwaliteit vaak een stuk hoger dan bij anderen? Dan heb jij veel in je mars om de wereld een stukje mooier te maken. Je leert in deze workshop beter begrijpen hoe je in elkaar zit om zo je unieke gaven in te kunnen gaan zetten en volop tot bloei te komen!Ontdek wat je wilt Powervrouwen Nelian Pars

Nelian Pars

Specialist Hooggevoeligheid

De passie van integratief coach Nelian ligt in het leveren van een bijdrage aan de levensvreugde van andere vrouwen. Vanuit haar kennis en persoonlijke ervaring verzorgt zij de workshop ‘Van schaamte naar zelfvertrouwen’, speciaal voor hoogsensitieve vrouwen.

Hou jij van harmonie en doe je je uiterste best om iedereen tevreden te houden? Merk je dat dat niet altijd meer lukt en zie je jezelf vaak vermoeid afhaken?

Verlang je ernaar om ontspannen jezelf te zijn en te gaan voor wat je écht wilt?

Ontdek dan tijdens deze workshop welke innerlijke hulpbronnen je hebt en hoe je deze in kunt zetten om je krachtig te voelen, zodat prikkels minder bepalend worden en er ruimte ontstaat om vanuit rust en zelfvertrouwen lief te hebben!

Ontdek wat je wilt Powervrouwen Thea Jongsma

Thea Jongsma

Integratief Trainer en Coach

Thea is een creatief en resultaatgericht integratief coach en trainer. Speciaal voor vrouwen die voornamelijk vanuit hun hoofd leven, en op basis van haar jarenlange ervaring, schreef zij het boek 'Ontdek Genietkunst'.

Tijdens deze trainingsdag verzorgt zij de workshop

'Blijf niet alleen dromen'

Herken je dat? Je hebt mooie dromen, leuke ideeën, maar toch lijkt iets je tegen te houden en kom je geen stap verder. Datgene wat jou belemmert ga je concreet maken. Om vervolgens te ontdekken hoe je voorbij deze belemmering gaat komen.
Door middel van het werken met klei ontdek je de kracht van je beeldend vermogen!

Ontdek wat je wilt Powervrouwen Wilma Dubbelaar

Wilma Dubbelaar

Ademexpert

Wilma heeft jarenlang ervaring in coaching en heeft zich gespecialiseerd in de invloed van ademhalingstechnieken op je welbevinden. Tijdens het middagprogramma verzorgt zij de workshop 'Kracht van je Hart'.
Bemerk je een groeiend verlangen naar rust? Ren je van afspraak naar afspraak, wordt je to-dolist steeds langer en voel je je meegezogen door social media? Reinheid, regelmaat en rust kunnen ontspanning bieden. Maar er is meer! Technieken die je effectief kunt inzetten om je hoofd koel te houden, je hart te openen en je veerkracht te vergroten. 

In deze workshop ga je leren en ervaren dat hoofd, hart en handen een positieve werking hebben als deze samenwerken.

Ontdek wat je wilt Powwervrouwen Dita Bos

Dita Bos

Specialist Narcisme

Dita is jaren werkzaam geweest in de hulpverlening. Op basis van haar expertise én ervaringsdeskundigheid is het haar missie andere vrouwen die te maken hebben met narcisme te inspireren tot het terugpakken van de regie over hun leven. Dita verzorgt tijdens het middagprogramma speciaal voor vrouwen die (vermoedelijk) te maken hebben met toxische relaties, de workshop 'Terug naar jezelf'. Op verrassende wijze geeft de workshop je een praktische oefening om weer in verbinding te komen met wie je bent, zodat je meer en meer jezelf kunt blijven en terrein herwint om jezelf terug te vinden en te ontdekken wat jíj wilt om daadwerkelijk te kunnen gaan groeien en ontwikkelen.

Deze training is wat voor jou...

 • Je wilt eruit laten komen wat erin zit
 • Je wilt voor eens en altijd afrekenen met die druk
 • Je verlangt naar maximale impact
 • Je wilt van betekenis zijn
 • Je wilt je niet langer laten weerhouden door stress, angst en gepieker
 • Je staat open voor verandering en neemt graag verantwoordelijkheid voor je leven
 • Je gunt jezelf RUST én deze gave training!
Powervrouwen
Powervrouwen
Powervrouwen event

JAMAAR... HOE WEET IK DAN OF DIT OOK WERKT VOOR MIJ?

Trainingen als deze hebben de kracht om je leven te veranderen.

Veel trainingen richten zich op één onderwerp. Maar bloeien lukt alleen wanneer je de samenhang tussen alle relevante onderwerpen begrijpt én je deze in de juiste volgorde aanpakt.

Deze 1-daagse training is gebaseerd op de al duizenden malen bewezen stappen uit de Powervrouwenmethodiek die je de weg wijst naar bloei. Nuchter, praktische handvatten en tools gebaseerd op de unieke combi van positieve psychologie, inzichten uit de cognitieve gedragstherapie, meditatietechnieken en evidence based inzichten.

De training is een groepstraining. Je zult merken dat de kracht van een groep enorm is: Juist als je het spannend vindt om aan jezelf te werken kan dat een enorme steun in de rug zijn; je bent niet alleen!

Woorden schieten voor mij te kort om jullie te bedanken. Dit was precies waar ik jaren vragen over had in de zin van: Waarom kom ik maar niet verder ondanks dat ik daar zo naar verlang. 

- Erna -

Ontdek wat je wilt Powervrouwen Nelleke de Wit

Energy Boost

Door jezelf de juiste vragen in de juiste VOLGORDE te stellen, weet je hoe je je batterij (ook voor lange duur) kunt opladen.

Even tot jezelf komen

Focus en reflectie zijn belangrijke succesfactoren voor een leven vanuit voldoening! Leven van binnenuit...

Bewezen methodiek

Al duizenden malen bewezen effectief: Evidence based, maar zeer praktische inzichten en oefeningen.

Gelijkgestemden

Ontmoet andere ambitieuze vrouwen en ontdek dat je niet de enige bent die tegelijkertijd verlangt naar ontspanning!

Ontdek wat je wilt Powervrouwen Nelleke de Wit
Powervrouwen event

Ben jij het zat om nergens tijd voor te hebben, niet te weten wat je wilt en verlang je naar rust, vrijheid en impact?

Wat: 1-Daagse geheel verzorgde training

Wanneer: Zaterdag 2 maart '24 (10.00u-16.30u)

Waar: Regio Utrecht/Bunnik

Ga voor een leven vanuit energie, voor zowel jouzelf als je familie en vrienden, ondanks omstandigheden!

Nog vragen? Stuur gerust even een mail naar office@vrouwen-met-power.nl

Tijdens de training kwam ik erachter waar mijn echte passie ligt!  

-Sanne Meems-

Aanmelden kan t/m 24 februari '24

INSPIREREND - NUCHTER - PLEZIER - ENERGIE - HIER WIL JE BIJZIJN :-)

DUS... GA JE ERVOOR? KLAAR OM TE ONTDEKKEN WAT JE WILT?

€897 voor 147 incl. btw (weet dat we er één groot feest van maken)

Ja, ik reserveer mijn plek
147
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds