Hoogbegaafdheid wat is het

Ontdek de mogelijkheden van hoogbegaafdheid, zodat je kunt ontwikkelen vanuit ontspanning, zonder uit verbinding te gaan met je omgeving en zonder opgebrand te raken. Speciaal voor ambitieuze en gedreven vrouwen die ernaar verlangen eruit te laten komen wat erin zit!

Wanneer: Direct te bekijken - 3 dagen beschikbaar voor je - gratis

met Nelleke de Wit en Hoogbegaafdheidexpert Hanne Scheppink.

Tijdelijk online

Wanneer: Direct te bekijken

Wat je ontdekt tijdens deze online training:

  • Waarom het belangrijk is te weten of je hoogbegaafd bent
  • Hoe je het herkent
  • Gevolgen van Hoogbegaafdheid (en valkuilen!)
  • Het megaperspectief voor hoogbegaafden
  • Hoe je als hoogbegaafde eruit laat komen wat erin zit
  • Vanuit ontspanning en verbinding met anderen
Hoogbegaafd Powervrouwen Nelleke de Wit Hanne Scheppink

Zodat je grip krijgt, precies weet wat je kunt doen om jouw plek betekenis- en impactvol in te nemen, zonder jezelf eenzaam te voelen, of opgebrand te raken.

Coachtraining

Voel je je altijd al anders?

Ben je ambitieus en gedreven, maar komt er maar niet uit wat er inzit? Top-downdenker, rijke binnenwereld, ga je graag snel, maar ben je ook snel verveeld? Zie je overal mogelijkheden en verbeterpunten en kun je soms in een deuk liggen, terwijl de ander bedenkelijk kijkt?

Grote kans dat je te maken hebt met (kenmerken van) hoogbegaafdheid én grote kans dat je je constant aanpast en inhoudt en daarmee de verbinding met jezelf en anderen verliest, terwijl je daar juist zo naar verlangt!

Ontdek in dit inspirerende webinar de bevrijdende sleutels naar een vervullend leven waarin je jouw bijzondere kenmerken omzet in een betekenisvolle bijdrage.

Wees van harte welkom en schrijf je direct in.

LET OP: CADEAU speciaal voor deelnemers t.w.v. €60!

Aan het einde van de masterclass bieden we je graag een cadeau aan. Wat het is verklappen we nog niet, maar we beloven je dat het superwaardevol zal zijn...

Businesscoach