Narcisme Powervrouwen Nelleke de Wit

Ontdek wat narcisme inhoudt, hoe je ermee om kunt gaan en wat je kunt doen wanneer je je verstrikt voelt in het web van emotionele manipulatie.

Wanneer: Direct te bekijken - 3 dagen beschikbaar - gratis

met Nelleke de Wit en Narcisme-expert Dita Bos

Tijdelijk online

Wanneer: Direct te bekijken

Wat je ontdekt tijdens deze online training:

  • Wat is narcisme?
  • Waarom dit soms zo lastig te herkennen is;
  • Waarom juist veel sterke vrouwen hiermee te maken hebben;
  • Hoe je loskomt uit die akelige greep;
  • Wat je kunt doen om jezelf weer terug te vinden;
  • Zodat je (weer of alsnog) kunt gaan bloeien!
Narcisme Powervrouwen Nelleke de Wit Dita Bos

Zodat je grip krijgt op de situatie, precies weet wat je kunt doen om jouw plek (weer) betekenis- en impactvol in te nemen, zonder jezelf eenzaam te voelen, of opgebrand te raken.

Coachtraining

Ben jij nou gek, of klopt er iets niet?

Je bent een sterke en slimme vrouw, maar voelt je steeds onzekerder door de constante en vaak negatieve feedback van je partner, vriend of vriendin of (één van) je ouder(s). Hij/zij heeft naar anderen een vlotte en charmante babbel, maar weet alles zo te brengen dat jij 'het hebt gedaan'. Kritiek krijg je als een boemerang op je bord en langzaam ga je erin geloven... Je voelt je steeds kleiner en schuldiger, maar kan er de vinger niet op leggen...

Grote kans dat je te maken hebt met iemand met (kenmerken van) narcisme én grote kans dat je je constant aanpast en bij jezelf vandaan drijft.

Ontdek in deze inspirerende masterclass de bevrijdende sleutels naar een situatie waarin jij jezelf hervindt en loskomt uit manipulatie, zodat je (weer of alsnog) kunt gaan bloeien.

Wees van harte welkom en schrijf je direct in.

LET OP: CADEAU speciaal voor deelnemers t.w.v. €50!

Aan het einde van de masterclass bieden we je graag een cadeau aan. Wat het is verklappen we nog niet, maar we beloven je dat het je verder helpt richting een oneindig perspectief vol vrijheid en ontspanning.