Powervrouwen Ontdek wat je wilt

Ontdek de 5 stappen om uit te vinden wat je wilt, zodat ook jíj kunt gaan bloeien, vanuit energie, maar wel vanuit een basis van rust en balans en zonder opgebrand te raken. Speciaal voor ambitieuze en gedreven vrouwen die ernaar verlangen dat er uitkomt wat erin zit, hsp of geen hsp!

Wanneer: Direct te bekijken (1:15 min.) - 3 dagen beschikbaar voor je

met Nelleke de Wit

Tijdelijk online beschikbaar. Je ontvangt een link in je mailbox

Wanneer: Direct - 3 dagen beschikbaar

Wat je ontdekt tijdens deze online training:

* Hoe je eruit laat komen wat erin zit;

* Waarom het veel vrouwen niet lukt te bloeien

* Hoe je vanuit rust en balans kunt bruisen van energie;

* De 5 stappen uit onze unieke POWER-formule om te ontdekken wat je wilt;

* Hoe wij je evt. verder zouden kunnen helpen

* Nooit meer het gevoel van 'is dit het nou?'

* Van zoeken naar VINDEN

Powervrouwen Ontdek wat je wilt

Zodat je grip krijgt, precies weet welke stappen je kunt zetten op weg naar bloei, zonder constant teveel tegelijk te doen, of opgebrand te raken.

hsp Powervrouwen

Op zoek naar wat je wilt?

Ben je ambitieus en gedreven, maar komt er maar niet uit wat er inzit? Ben je snel enthousiast, maar verzand je in teveel dingen tegelijk, of ben je snel verveeld? Voel je je gevangen in je huidige baan en ben je op zoek naar wat je nu écht wilt?

Veel vrouwen zijn op zoek, volgen allerlei workshops en lezen boeken, maar wat vaak ontbreekt, is het OVERZICHT over de verschillende stappen die (in de juiste volgorde) nodig zijn om écht structureel te gaan bloeien. Ontdek deze stappen in dit inspirerende webinar, zodat je grip krijgt op je leven en weet wat de eerstvolgende stap is die je moet zetten om verder te komen, zonder dat je jezelf voorbij rent.

Wees van harte welkom en schrijf je direct in.

LET OP: CADEAU speciaal voor deelnemers t.w.v. €27!

Aan het einde van het webinar ontvang je een supergaaf cadeau! Wat het is verklappen we nog niet, maar we beloven je dat je er ontzettend veel aan gaat hebben...

HSP coach Nelleke de Wit