Succes met je HSP

Ontdek in deze gratis training hoe je ook met hsp succesvol en vanuit energie kunt leven, zodat je van enorme betekenis kunt zijn voor anderen, zonder constant overprikkeld te zijn of opgebrand te raken.

Wanneer: Direct te bekijken (60 min.) - 3 dagen beschikbaar voor je

met Nelleke de Wit

Tijdelijk online beschikbaar. Je ontvangt een link in je mailbox

Wanneer: Direct - 3 dagen beschikbaar

Wat je ontdekt tijdens deze online training:

* Hoe je vanuit rust en balans kunt bruisen van energie, ook als HSP;

* Wat succesvol leven precies inhoudt;

* Hoe je eruit laat komen wat erin zit;

* Welke mindset nodig is om in beweging te komen en te blijven;

* Inspirerende tips en handvatten om prikkels te managen;

* Hoe wij je evt. verder zouden kunnen helpen

* En nog veel meer!  

hsp Powervrouwen

Zodat je grip krijgt, precies weet welke stappen je kunt zetten op weg naar bloei, zonder constant overprikkeld te zijn.

hsp Powervrouwen

HSP een last? Of juist een kans?

Veel hoogsensitieve vrouwen die ik spreek worstelen met deze eigenschap. Zeker in combinatie met een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid kan het soms zorgen voor 'oorlog' in je brein. Je hebt prikkels nodig om te functioneren en je te motiveren, maar ook weer niet teveel, want dan raak je overprikkeld. De kans is groot dat je hier en daar al workshops hebt gevolgd en boeken gelezen; er is veel te vinden over dit onderwerp. De toepassing blijkt echter lastiger. Want natuurlijk wil je niet alleen met deze eigenschap leren omgaan, maar net als ieder ander verlang je naar een succesvol leven en bloei! Wat vaak mist is OVERZICHT; alleen als je bepaalde (universele) stappen zet in de juiste volgorde, lukt het je om grip te krijgen en te houden op je leven. In deze Masterclass deel ik deze stappen met je.

Veel inspiratieplezier tijdens deze gratis training!

LET OP: CADEAU speciaal voor deelnemers t.w.v. €27!

Aan het einde van het webinar ontvang je een supergaaf cadeau! Wat het is verklappen we nog niet, maar we beloven je dat je er ontzettend veel aan gaat hebben...

HSP coach Nelleke de Wit