"Leef je roeping, doe de dingen die 100% passen bij hoe God jou in elkaar heeft gezet, vanuit een basis van rust en balans. Zonder bang te zijn jezelf teveel in het middelpunt te zetten, of je constant schuldig of moe te voelen."

VERNIEUWD

5 Stappen waarmee iedere vrouw die verantwoordelijkheid wil nemen gaat bloeien. Ook jij!  

 • Ontdek hoe je er achter komt wat je wilt.  
 • Je herkent belemmeringen en laat je er niet langer door leiden.  
 • Je weet hoe je je leven zó kunt organiseren dat je tijd en ruimte overhoudt voor die dingen die je zo graag wilt doen.  
 • Voor enthousiaste en gemotiveerde, christelijke vrouwen die verlangen naar verandering, verantwoordlijkheid willen nemen, dol zijn op ontwikkelen én er graag een feest van maken.
 • Geen 'cursusje tussendoor', maar een ontwikkel- en loopbaantraject, op basis van bijbelse principes.

BEN JIJ GEFRUSTREERD OMDAT JE HET GEVOEL HEBT DAT ER MAAR NIET UITKOMT WAT ERIN ZIT? OOK AL DOE JE ZO JE BEST?  

Waarom lukt het je niet om die dingen voor elkaar te krijgen die je zo graag wilt?  

Juist als je zo je best doet zouden anderen moeten zien wat God allemaal in je heeft gelegd en wat je in huis hebt? Bloeien draait om het nemen van verantwoordelijkheid. Voor je leven en de keuzes die je maakt. Hoe komt het dat jouw sterke punten er niet uit komen?  

Misschien heb je zelf echt geen idee. En herken je je wel in het volgende:  

 • Het lukt je maar niet om erachter te komen wat je écht wilt  
 • Je denkt regelmatig ‘is dit het nou?'  
 • Je komt je voor je gevoel niet verder  
 • Je voelt je moe en futloos  
 • Je bent op zoek naar Gods plan met jouw leven

JE BENT NIET DE ENIGE VROUW DIE WORSTELT MET HAAR ROEPING. OF MISSCHIEN ERVAN BAALT DAT ZE NOU NÓG NIET WEET WAT ZE WIL, OF HOE ZE DAT VORM MOET GEVEN.  

Veel christelijke vrouwen wíllen wel, maar weten niet welke stappen ze moeten zetten, hoe ze belemmeringen moeten overwinnen en hoe ze hun leven zó kunnen organiseren dat er daadwerkelijk ruimte is voor die dingen die ze zo graag willen doen. Hoe ze tot bloei kunnen komen en schitteren voor God, terwijl ze dat wél willen.  

Heel gek is dit niet. Grote kans dat je je hele leven keuzes hebt gemaakt die waren gebaseerd op eerdere keuzes. De stappen die je zette waren nu eenmaal logisch en verstandig.  

Zelf ben ik (Nelleke) jaren op zoek geweest naar wat ik nu precies wilde. Ik baseerde mijn keuzes voor een baan op de studies die ik 'nu eenmaal' had gedaan. Ik werkte me kapot om de hypotheek te kunnen betalen en was aan het einde van de week helemaal stuk. Geen leuke vrouw meer thuis en al helemaal geen leuke moeder. En ik wilde zó graag succesvol zijn! 

Verantwoordelijkheid nemen is de eerste stap naar bloei!  

Toen ik me realiseerde dat God mij alles heeft gegeven wat ik nodig heb, besefte ik dat ik de enige was die mijn situatie kon veranderen. En ik ben gaan onderzoeken welke stappen ik moest zetten. Door verhalen van andere vrouwen en het bezoek aan verschillende coaches leerde ik veel en dacht ik: Nu weet ik het! Maar hóe moest ik het toepassen in mijn eigen leven?  

Het bleek een proces te zijn waar ik doorheen moest. Weten en doen zijn namelijk twee verschillende dingen. Alleen als je dat proces actief aangaat, kom je verder.

Als je niet weet wat je wilt, kun je niet stralen en schitteren  

Tegenwoordig zit ik in een fantastische flow. Samen met Carianne run ik ons bedrijf Powervrouwen en we weten exact wat we willen. We hebben zulke geweldige gesprekken met christelijke vrouwen die toe zijn aan een volgende stap. En we helpen ze uit te zoeken wat Gods roeping is voor hun leven, wat het beste past bij hoe God hen in elkaar heeft gezet. Inmiddels trainen we met veel plezier en zelfvertrouwen honderden vrouwen. 

We leven onze roeping, doen dingen die 100% bij ons passen, vanuit passie, vanuit een basis van rust en balans.

DE STAPPEN OM TE KOMEN TOT EEN LEVEN VANUIT GODS KRACHT HEBBEN WIJ ALLEMAAL VASTGELEGD IN ONS HALFJAARPROGRAMMA POWER LIFE, EEN PROFESSIONEEL LOOPBAANTRAJECT OP BASIS VAN BIJBELSE PRINCIPES.  

EN DAAR KUN JIJ NU AAN DEELNEMEN. JE ONTDEKT OP BASIS VAN BIJBELSE PRINCIPES STAP VOOR STAP:  

 • HOE JOUW UNIEKE 'IK' IN ELKAAR ZIT  
 • WAT LEVEN VANUIT JE IDENTITEIT IN CHRISTUS NOU CONCREET BETEKENT VOOR JOUW LEVEN  
 • WAT JE NU ECHT WILT  
 • HOE JE BELEMMERINGEN OVERWINT OF ELIMINEERT  
 • HOE JE JE LEVEN ZÓ ORGANISEERT DAT JE DAADWERKELIJK RUIMTE EN TIJD HEBT VOOR JOUW DROMEN  
 • HOE JE CONCRETE DOELEN STELT BINNEN GODS PLAN VOOR JOUW LEVEN  
 • HOE JE JE FOCUS BEWAART ZONDER TE VERZANDEN  
 • DIT ALLES VANUIT EEN BASIS VAN RUST EN BALANS.  

JE LEERT PRECIES DE UNIVERSELE STAPPEN DIE CARIANNE EN IK HEBBEN GEZET OM TE KOMEN TOT EEN LEVEN WAARIN WE STRALEN EN SCHITTEREN.

Dit zeggen deelneemsters:

WAT GEBEURT ER MET JOU ALS JIJ GAAT BLOEIEN? EN MET JE LEVEN? WAT BETEKENT DAT VOOR JE OMGEVING?  

Hoe zou je je voelen over jezelf? Hoe zou je leven eruit zien als je bruist van de energie? Als je iets kunt betekenen voor je omgeving en impact hebt? Misschien weet je van binnen dat het tijd is voor de volgende stap. Tijd om je verder te ontwikkelen, zodat je die dingen kunt gaan doen die passen bij hoe God jou in elkaar heeft gezet.

WAT KRIJG JE ALS JE JE AANMELDT VOOR HET HALFJAARPROGRAMMA?  

Om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken om te kunnen ontwikkelen, hebben we video’s voor je opgenomen, waarin we precies uitleggen wat je moet doen en we delen praktijkvoorbeelden zodat je veel inspiratie en ideeën krijgt om toe te passen in je eigen leven. Stap voor stap laten we je zien hoe je verder komt.  

Het zijn in totaal 5 stappen, iedere stap een (online) module. Je krijgt alle tips en tricks om op een hele relaxte en leuke manier de stappen te zetten die nodig zijn. Ook krijg je allerlei audio's en opdrachten die je helpen daadwerkelijk het proces te doorlopen en verder te komen.  

Bij iedere stap hoort een live trainingsdag waarop we interactief aan de slag gaan met de betreffende stap. De eerstvolgende reeks live trainingsdagen start op vrijdag 25 september 2020. Je neemt dus deel aan in totaal 5 live trainingsdagen. Check hier de data.

Daarnaast zit het programma vol met leuke verrassingen!

DIT IS NOG NIET ALLES, JE KRIJGT OOK NOG  

4 SUPERTOFFE BONUSSEN  

#01. ONLINE TRAINING 'CREATE YOUR OWN BUSINESS' T.W.V. €497,-  

5 Stappen voor het opzetten van een gezond en succesvol bedrijf op basis van bijbelse principes  

Speciaal voor ondernemende vrouwen die er tijdens het programma achter komen dat ze graag voor zichzelf willen beginnen. Je ontdekt precies wat je moet doen en in welke volgorde om een solide bedrijf neer te zetten, wat je een hele berg tijd, geld en energie gaat schelen.  

#02. ONLINE TRAINING 'FINANCIAL POWER' T.W.V. €147,-  

In een aantal heldere en luchtige stappen grip op je financiën - speciaal voor vrouwen ;-)  

Wil je van alles, maar lijkt het alsof je nooit geld hebt of overhoudt? Geloof het of niet; met deze training heb je alles in huis om zo efficient mogelijk met je geld om te gaan. Zonder het ingewikkeld te maken. Op een leuke manier. Op basis van bijbelse principes.  

#03. GRATIS BOEK 'NEE IS OKÉ' VAN CARIANNE EN MICHELLE VAN DUSSELDORP T.W.V. €18,90  

Een inspirerend boek over het aangeven van grenzen.  

#04. ONLINE COMMUNITY  

Een jaar toegang tot de speciale (besloten) online - Power Life - Community met live Q&A met Nelleke of Carianne  

Stel je vragen persoonlijk aan Carianne en Nelleke en krijg feedback zodat je je verder komt en kunt gaan bloeien. Connect met andere deelneemsters en laat je inspireren door een enorme boost van bemoediging en herkenbaarheid.

Check of het halfjaarprogramma geschikt is voor jou  

Niet iedereen is geschikt voor deze methode. Daar zijn we graag helder over. Check daarom eerst of jij een goede match bent, anders heeft het (nu nog) geen zin om mee te doen. Het is de bedoeling dat je klaar bent voor het zetten van stappen:  

 * Je hebt eventuele trauma's uit je verleden verwerkt  

bij het uitvinden wat je wilt, moet je bij je hart kunnen. Als dat nog vol pijn of verdriet zit, kun je daar minder goed bij en is de methode minder effectief.

* Je bent bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je proces  

Wij kunnen je alle stappen bieden die nodig zijn, maar jij bent de enige die ze kunt zetten. Het programma is alleen succesvol wanneer je de stappen daadwerkelijk gaat toepassen in je leven. Niet vanuit slachtofferschap, maar vanuit persoonlijk leiderschap.  

Kun je deze zaken beantwoorden met een 'JA'? Dan ben je absoluut geschikt voor dit programma. Wanneer je de handvatten uit het programma gaat toepassen, zal je leven voorgoed veranderen!

Waarde van vergelijkbare kwalitatief hoogwaardige trajecten €4.000. 

Ga nu de reis aan voor €2.749

Eenmalige investering

€2.749

JA, IK MELD ME AAN!

Beperkt aantal plekken

“De rust waarmee de stappen gezet worden en de vragen die je echt tot nadenken zetten maken dat ik het gevoel krijg nu écht te gaan leven!”  

 -Jenny-  

“Powerlife heeft mijn leven zo op de kop gezet. Met mijn doel passie en missie voor ogen leef ik mijn leven met God aan mijn zij, een veranderd leven! En ik wens iedereen dit toe dat niet jij maar God de regie in handen heeft en je je volledig kunt loslaten. En dat ook jij na weken van training terug kan kijken wat het je gebracht heeft. Misschien ook wel verborgen talenten...” 

-Renate-  

“Het programma geeft heel veel inzicht in wie je bent en mag zijn. Het geeft richting, vanuit God.”  

-Ingemarie-  

Je kunt de online modules in je eigen tijd volgen  

Direct na inschrijving ontvang je toegang tot het online deel van het programma. Je kunt de lessen maken op je eigen tijd. Per week zul je gemiddeld ongeveer 1-2 uur nodig hebben, afhankelijk van hoe goed je bij je hart kunt. Intensitviteit kan per week verschillen.

De juiste tijd om je aan te melden is NU  

Misschien heb je het gevoel dat je 'klem' zit tussen allerlei activiteiten en dat het nu niet de juiste tijd is om te starten. Maar wanneer is wel de juiste tijd voor je? Komt er niet altijd weer iets nieuws tussen wat dringender lijkt te zijn?  

Wil je af van de stress en wil je regie nemen over jouw tijd, dan is het zaak het patroon waarin je zit te doorbreken. Door te investeren in tijd voor bewustwording, wat jou op termijn juist tijd gaat opleveren. Dat beloven we je ;-).

Hoe weet ik of ik deze investering terug ga 'verdienen'?  

Zie het inderdaad als investering. Investering in het leven van jouw roeping. Tijd, geld en energie zijn middelen die God geeft, om tot je doel te komen. Hoe mooi is het als je euro's kunt omzetten in een bruisend leven, waarin je die dingen doet waar je energie van krijgt. Niet alleen jij, ook je omgeving zal erbij gebaat zijn en de vruchten plukken van de energieke vrouw die jij kunt zijn!  


Je kunt ook meedoen als je voorlopig nog even 'vastzit' aan je baan  

Ook als je vooralsnog geen mogelijkheid ziet om van baan te wisselen, bijvoorbeeld doordat je je inkomen hard nodig hebt, is het zinvol om mee te doen. Het begint bij bewustwording. Als je eenmaal helder hebt wat je graag zou willen, dan kun je wél alvast in kleine stapjes je focus gaan verleggen. Je zult merken dat alleen dat al enorm veel energie gaat geven door het nieuwe perspectief dat ontstaat.  

Wat het halfjaarprogramma Power Life je kan opleveren  

Stel jezelf eerst eens de vraag: hoe gaat het nu met me? En wat laat ik nu allemaal liggen doordat ik niet over de juiste handvatten beschik? Wat loop ik mis in mijn leven doordat ik (nog) niet op de juiste plek zit? Of nog niet echt bloei? En wat lopen anderen, die ik iets vanuit mijn hart zou kunnen bieden, daarmee mis?  

ALS JE STAPPEN UIT HET PROGRAMMA VOLGT EN JE DE HANDVATTEN IMPLEMENTEERT IN JE LEVEN, DAN:  

 • HEB JE NIET LANGER DE ONRUST VAN 'IS DIT HET NOU?'  
 • HEB JE HELDERHEID OVER GODS PLAN MET JOUW LEVEN  
 • WEET JE WAT JE NU ÉCHT WILT  
 • LAAT JE JE NIET LANGER BELEMMEREN OM VERDER TE KOMEN  
 • BEHOUD JE JE FOCUS, ZONDER IEDERE KEER TE VERZANDEN  

Zodat je vanuit rust en balans éindelijk kunt stralen en schitteren! Bloeien en vruchtdragen tot eer van jouw Schepper! Van binnenuit.

"Power Life betekende voor mij nieuwe inzichten, uitdagingen, een confrontatie met mezelf én een nieuw leven!"  

-Chantal-  

"Power Life is een ontwikkeltraject en geen cursus 'hap-snap-tussendoor'. Het programma heeft mij doen ontdekken waar ik blij van word en waarvan niet."  

-Ecoline-

Meedoen via je werkgever?

Zit je in een reïntegratietraject, een 2e spoortraject, of denk je dat je werkgever dit programma voor je zou willen betalen? Veel werkgevers hebben een speciaal ‘potje’ voor persoonlijke ontwikkeling. Download hieronder de Factsheet voor werkgevers. Hierop leggen we uit wat het programma precies inhoudt en wat het oplevert.

Download de gratis factsheet voor werkgevers
Terug naar de website