PowerLife: In 5 stappen vervullend leven


Vraag je je al tijden af wat je wilt? Ben je gauw enthousiast en wil je snel, maar verzand je in teveel dingen tegelijk? Wil je voor eens en voor altijd af van dat gevoel 'is dit het nou'?

Gun jezelf de training 'PowerLife!' en ontdek:

* Hóe je de stappen zet om te ontdekken wat je nu écht wilt. 

* Hoe jij bruisend van de energie je bed uit springt.

* Hoe je gehakt maakt van leeuwen en beren.

* Hoe je de juiste randvoorwaarden schept om eruit te laten komen wat erin zit.

* Hoe je voorkomt dat je verzandt in 10 dingen tegelijk.

* En nog veel meer (inclusief een aantal leuke verrassingen!)

Zodat je gericht keuzes kunt maken en vanuit een basis van rust en balans éindelijk kunt gaan bloeien.

Ben jij het zat om maar 'half' te leven of dingen te doen die je maar 'zozo' vindt? Doe mee en ontvang 26 weken lang precies die inspiratie én aanmoediging die je nodig hebt om in beweging te komen en te blijven. 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Wat: Halfjaarprogramma; iedere week een filmpje, opdrachten, reflectie en 5 live trainingsdagen (zo mogelijk op locatie). Inclusief leuke bonussen!

Wanneer: Je kunt direct na aanmelding starten met de online modules. 5 Live trainingsdagen zijn op 30 sep '22, 28 okt '22, 25 nov '22, 6 jan '23 en 3 feb '23.

Waar: Live trainingsdagen in de regio Utrecht/Bunnik en de rest online, vanuit je luie stoel ;-)

Waarom: Omdat het leven te kostbaar is om een leven te leiden vanuit stress of een leven dat 'wel oké' is!

Waarde 5.250. Nu met extra korting 1.997 omdat we het programma voor zoveel mogelijk vrouwen beschikbaar willen maken

Twijfel je of het wat voor je is? Vraag HIER een adviesgesprek aan met Nelleke.

Ja, ik ga ervoor en betaal ineens
1.997

Deze actie is geldig t/m donderdag. Nog 2 plekken.

Je trainer

JE BENT NIET DE ENIGE VROUW DIE WORSTELT MET HAAR HOOGGEVOELIGHEID. OF MISSCHIEN ERVAN BAALT DAT ZE NOU NÓG NIET WEET WAT ZE WIL EN/OF OP HET JUISTE SPOOR ZIT.  

Veel vrouwen wíllen wel, maar weten niet welke stappen ze moeten zetten, hoe ze belemmeringen moeten overwinnen en hoe ze hun leven zó kunnen organiseren dat er daadwerkelijk ruimte is voor die dingen die ze zo graag willen doen. Hoe ze precies tot bloei kunnen komen, terwijl ze dat wél willen.  

Heel gek is dit niet. Grote kans dat je je hele leven keuzes hebt gemaakt die waren gebaseerd op eerdere keuzes, of dat je wilde voldoen aan verwachtingen uit je omgeving. De stappen die je zette leken nu eenmaal logisch en verstandig. Zo ging het ook bij Nelleke:

Powervrouwen Nelleke de Wit

Nelleke de Wit

Founder & Trainer Powervrouwen

Zelf ben ik (Nelleke) jaren op zoek geweest naar wat ik nu precies wilde. Ik baseerde mijn keuzes voor een baan op de studies die ik 'nu eenmaal' had gedaan. Ik werkte me de blubbers om de hypotheek te kunnen betalen en was aan het einde van de week helemaal stuk. Geen leuke vrouw meer thuis en al helemaal geen leuke moeder... Ik voelde me constant schuldig. En ik wilde zó graag succesvol zijn!

Verantwoordelijkheid nemen is de eerste stap naar bloei!  Toen ik me realiseerde dat alles wat ik nodig heb, al in mij aanwezig is, besefte ik dat ik de enige was die mijn situatie kon veranderen. En ik ben gaan onderzoeken welke stappen ik moest zetten. Door verhalen van andere vrouwen en het bezoek aan verschillende coaches leerde ik veel en dacht ik: Nu weet ik het! Maar HOE moest ik het toepassen in mijn eigen leven? Het bleek een proces te zijn waar ik doorheen moest. Weten en doen zijn namelijk twee verschillende dingen...

Alleen als je dat proces actief aangaat, kom je verder. De van oorsprong Bestuurskundige en Bedrijfseconoom is ondertussen al jaren coach en trainer. Na 2 burn-outs gooide ze het roer om, deed verschillende coach opleidingen, specialiseerde zich in HSP en startte haar eigen bedrijf. Het is haar missie om andere vrouwen van ontmoediging naar perspectief te brengen. Ze trainde al duizenden vrouwen succesvol in het vinden van hun bestemming, op weg naar bloei.

Dit is de opbouw van de modules en trainingsdagen

bij het programma PowerLife:

Online modules

Iedere week een inspirerend filmpje met effectieve reflectievragen.

Live Trainingsdag 1

Module 1: Pak je fundament aan. Je weet wie je bent en wat jou uniek maakt.

Live Trainingsdag 2

Module 2: Ontdek wat je wilt. Je weet wat je wilt en waarvoor jij de komende tijd wilt gaan.

Live Trainingsdag 3

Module 3: Weg met belemmeringen! Je laat je niet langer belemmeren om je dromen te volgen.

Live Trainingsdag 4

Module 4: Eerst investeren. Je weet hoe je je leven zó organiseert dat je je roeping kunt leven.

Live Trainingsdag 5

Module 5: Recht vooruit: Actie & Focus. Je leeft niet langer 'hap-snap', maar doelgericht, zonder je focus te verliezen.

Geen 'cursusje tussendoor', maar een professioneel ontwikkel- en loopbaantraject op een hedendaagse en frisse manier!

Deze training is wat voor jou...

  • Je verlangt naar rust en balans.
  • Je wilt eruit laten komen wat erin zit.
  • Je wilt verantwoordelijkheid nemen voor je proces.
  • Je hebt je verleden verwerkt (*)!
  • Je gunt jezelf deze gave training.
  • Je verlangt ernaar van betekenis te zijn.

(*) Wanneer er nog veel emoties in je hart leven, kun je minder goed bij de dromen en verlangens die in je hart leven. Ga in dat geval eerst in gesprek met een 1-op-1 coach om je verleden/emoties te verwerken.

Vraag je je af of het wat voor je is? Watch this...

Twijfel je nog? Vraag  HIER een vrijblijvend gesprek aan met Nelleke

INCLUSIEF DEZE SUPERTOFFE BONUSSEN:

Create your own Business t.w.v. €997

Online Training voor vrouwen die erachter komen dat ze graag voor zichzelf willen beginnen. Stap voor stap wijzen we je de weg. Op naar een bedrijf mét klanten.

Bijbels ondernemen

Online Training Financial Power t.w.v. €247

In 5 simpele stappen goed rentmeesterschap over je financiën. Laat je financiën door toepassing van een aantal simpele principes groeien, zodat je z.s.m. van je eventuele geldstress bent verlost.

EN OOK NOG:

Powervrouwen Ontdek wat je wilt

Online Community op Facebook met live Q&A

Tweewekelijks een live Q&A met Nelleke in de speciale besloten groep, waar je al je vragen kunt stellen. Op momenten dat je even vastzit helpt zij (of je mededeelneemsters) je weer op de rit. Het luisteren naar elkaars vragen en de antwoorden werkt samenbindend en aanmoedigend; je bent niet de enige!

Maak van 2022 jouw jaar!

Waarom deze training wél gaat werken:

Energy Boost

Door jezelf de juiste vragen in de juiste VOLGORDE te stellen, weet je hoe je je batterij (ook voor lange duur) kunt opladen.

Even tot jezelf komen

Focus en reflectie zijn belangrijke succesfactoren voor een leven vanuit voldoening! Leven van binnenuit...

Bewezen methodiek

Al duizenden malen bewezen effectief: Evidence based, maar zeer praktische inzichten en oefeningen.

Gelijkgestemden

Ontmoet andere ambitieuze hsp's en ontdek dat je niet de enige bent die tegelijkertijd verlangt naar rust & balans!

Details

Where: Online, vanuit je luie stoel ;-)

What:

26 Online lessen. Alle effectieve lessen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap gebundeld tot één krachtig stappenplan.

5 Live trainingsdagen onder leiding van Nelleke (zo mogelijk op locatie en anders online

When: Je kunt direct na aanmelding starten met de online modules. Volg de 26 lessen in je eigen tempo!

Why: Omdat er meer inzit voor jou dan een gestresst leven of een leven dat 'wel oké' is!

Niet zeker of dit voor je werkt? Ik vertel je mijn verhaal...

Tot een aantal jaren geleden werkte ik (Nelleke) me de blubbers. In een vakantie was ik vaak pas in week 3 ontspannen, waarna ik al bijna gelijk weer aan het werk moest. Ik leefde vanuit mijn hoofd. Ik wist diep van binnen dat ik niet op de goede weg zat, maar ik wist ook niet wat dan wél de juiste weg was.

Tijdens vakanties, als ik dan tot rust was gekomen, voelde ik me langzaamaan weer steeds meer mezelf worden. En vanuit die rust kwamen de 'eigenlijks' bovendrijven. 'Eigenlijk wil ik dit, eigenlijk zou ik dat wel eens willen'. Dan voelde ik wél wat ik wilde en welke verlangens er in mijn hart leefden. 

Naarmate ik heb geleerd om ook buiten de vakanties om te ontspannen en tot rust te komen, lukt het me stukken beter om te luisteren naar wat er in mijn hart leeft. Ik stelde mezelf (ook met behulp van anderen) de juiste vragen, in de juiste volgorde en ontdekte wat ik nu écht wilde. Ik gooide het roer om en startte mijn eigen bedrijf, iets wat ik al járen wilde. En het lukte! Ik werk minder dan ooit, en ervaar meer voldoening dan ooit. Vanuit een basis van rust en balans.

En zo werkt het voor iedereen. Als je de stappen maar weet!

Benieuwd wat er in jouw hart naar boven komt wanneer je volledig tot rust komt? Doe mee met dit online programma en laat je wekelijks inspireren door onze filmpjes en reflectievragen! We hebben al honderden vrouwen zien veranderen door deze reflectiemomenten! En als het voor hen werkt, werkt het ook voor jou!

Benut dit aanbod optimaal, zodat je verder komt en weet welke stappen ook jij mag gaan zetten om te gaan groeien en bloeien. Gá ervoor!

Dus... doe je mee? 

Nu van €5.250 voor 1.997 (Inclusief alle extra bonussen...)

Ja, ik reserveer mijn plek
1.997

De actiekorting is geldig t/m donderdag. Nog 2 plekken.

Dit is wat deelnemers over PowerLife zeggen:

Ruim 200 deelnemers gingen je voor!

Ik heb meer zicht gekregen op mijn unieke ik, waar mijn passies liggen, hoe ik belemmeringen kan overwinnen, doelgericht leven, meer leven vanuit mijn identiteit. Wil je ook weten wat je wilt? Ik zeg neem contact met Powervrouwen op. Zeer de moeite waard!

-Chantal Boksman-

Het programma heeft mij geleerd dat ik ertoe doe. Mijn angsten zijn niet nodig en dat maakt de weg vrij om mijn dromen achterna te gaan. Dat gun ik iedereen! Van harte aanbevolen.

-Donate Baltus-

Het programma heeft mij veel dichter bij mijn hart gebracht en moed gegeven om stappen te zetten en datgene wat mij klein houdt af te werpen. Enorme boost om het proces dat is begonnen te blíjven lopen. Als je eenmaal gáát is er geen ontkomen meer aan. Ik zou het iedereen aanraden!

-Aryanne Kolsters-

Het programma gaf mij een powerboost en ik heb mijn roeping gevonden! Ik beveel het programma aan iedereen aan omdat het je dichter bij je hart brengt.

-Nesrin Khanzadi-

Het heeft mij veel gebracht. Meer duidelijkheid, heldere inzichten en betere bewustwording. Ik sta op en schitter weer... Blij mee. Het bruist in mij. Dank jullie wél voor dit programma. Ik ben enthousiast en het was de investering meer dan waard!

-Marianne Zeeuw-

Gaandeweg de training heb ik de weg naar mijzelf (terug) gevonden. Hierin zijn de online modules van grote waarde geweest. Ik ben vol verwachting op weg naar mijn bestemming en geniet enorm van de reis er naar toe!

-Heidi van der Kruijff-

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Alle antwoorden op jouw vragen

Kan de betaling ook via mijn werkgever?

Zit je in een reïntegratietraject, een 2e spoortraject, of denk je dat je werkgever dit programma voor je zou willen betalen? Veel werkgevers hebben een speciaal ‘potje’ voor persoonlijke ontwikkeling. Download hier de Factsheet voor werkgevers. Hierop leggen we uit wat het programma precies inhoudt en wat het oplevert. Is je werkgever bereidt het programma voor jou te betalen? Stuur even een mail; dan maken we een factuur voor je werkgever.

Hoe weet ik of ik deze investering ga 'terugverdienen'?

Natuurlijk kan zo'n grote investering spannend zijn.

Niemand kan je 100% garanties geven voor jouw toekomst. Wél garandeer ik je dat er beweging komt. En een berg energie. En besef: Wanneer je niets doet, kom je sowieso niet verder. Een héél belangrijke vraag: Wat zijn voor jou de consequenties en daaruit volgende kosten als je NIETS doet?

Hoe weet ik of dit een goed moment is om mee te doen?

Misschien heb je het gevoel dat je 'klem' zit tussen allerlei activiteiten en dat het nu niet de juiste tijd is om te starten. Maar wanneer is wel de juiste tijd voor je? Komt er niet altijd weer iets nieuws tussen wat dringender lijkt te zijn?  

Wil je af van de stress en wil je regie nemen over jouw tijd, dan is het zaak het patroon waarin je zit te doorbreken. Door te investeren in tijd voor bewustwording, wat jou op termijn juist tijd gaat opleveren. Dat beloven we je ;-).

Kan ik de online modules in mijn eigen tijd volgen?

Direct na inschrijving ontvang je toegang tot het online deel van het programma. Je kunt de lessen maken op je eigen tijd. Per week zul je gemiddeld ongeveer 1-2 uur nodig hebben, afhankelijk van hoe goed je bij je hart kunt. Intensiteit kan per week verschillen. Wel is het handig om voor de live trainingsdagen de betreffende module waar die dag over gaat te hebben afgerond.

Wanneer kan ik starten?

Direct! Je ontvangt direct na aanmelding toegang tot de online modules.

Maakt het uit waar ik woon?

Alleen de live trainingsdagen zijn (zo mogelijk i.v.m. het coronavirus) op locatie. De rest van het programma is online.

Wat gaan we doen tijdens de live trainingsdagen?

Tijdens de live trainingsdagen ontmoeten we elkaar en ontvang je extra input en motivatie van Nelleke. Ook is er extra ruimte voor het stellen van vragen en coaching.

Wat als ik geen Facebook heb?

In de speciale besloten Facebookgroep voor PowerLife heb je de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen tijdens de 2-wekelijkse Q&A met Nelleke. Maak eventueel alleen voor deze groep een account aan, om niets te hoeven missen. Zolang je niemand uitnodigt om 'vrienden' te worden en je account niet op 'openbaar' zet, is je account voor derden onzichtbaar en kan alleen de groep je zien.

HELAAS, DIT AANBOD IS VERLOPEN. MELD JE UITERLIJK 23 sept. '22 AAN VIA DE WEBSITE:

JA, IK MELD ME AAN VIA DE WEBSITE
HSP coach Nelleke de Wit