PowerLife: In 5 stappen op weg naar je roeping, samen met God.


Vraag je je al tijden af wat je wilt? Wil je voor eens en voor altijd af van dat gevoel 'is dit het nou'?

Doe mee met ons online programma 'PowerLife!' en ontdek:

* Hóe je de stappen zet om te ontdekken wat je nu écht wilt. 

* Hoe jij iedere morgen bruisend van de energie je bed uit springt.

* Hoe je gehakt maakt van leeuwen en beren.

* Hoe je de juiste randvoorwaarden schept om eruit te laten komen wat erin zit en om vanuit rust en balans te leven.

* Hoe je voorkomt dat je verzandt in 10 dingen tegelijk.

Zodat je gericht keuzes kunt maken en vanuit een basis van rust en balans éindelijk kunt gaan bloeien.

Ben jij het zat om maar 'half' te leven of dingen te doen die je maar 'zozo' vindt? Doe mee en ontvang 26 weken lang precies die inspiratie én aanmoediging die je nodig hebt om in beweging te komen en te blijven. 

Wat: 26 Weken lang online inspiratie en aanmoediging; iedere week een filmpje, opdrachten, reflectie (Extra: bijbelstudies en gezonde recepten!), alles om te zorgen dat je écht verder komt.

Wanneer: Je kunt direct na aanmelding starten.

Waar: Online, vanuit je luie stoel ;-)

Waarom: Omdat het leven te kostbaar is om een leven te leiden dat 'wel oké' is!

Waarde €4.600 . Nu voor €997!

Bekijk ons webinar om te zien of het wat voor je is én voor een speciaal aanbod!

Ja, ik ga ervoor en betaal ineens
€997

Deze training is wat voor jou..

  • Je verlangt naar rust en balans.
  • Je bent op zoek naar je dromen.
  • Je wilt eruit laten komen wat erin zit.
  • Je wilt verantwoordelijkheid nemen voor je leven.
  • Je wilt nu eindelijk eens gaan bloeien. 
  • Je verlangt ernaar van betekenis te zijn.
  • Je gunt jezelf deze gave training.

INCLUSIEF DEZE SUPERTOFFE BONUSSEN:

Create your own Business t.w.v. €497

Online Training voor vrouwen die erachter komen dat ze graag voor zichzelf willen beginnen. Stap voor stap wijzen we je de weg. Op naar een bedrijf mét klanten.

Bijbels ondernemen

Online Training Financial Power t.w.v. €147

In 5 simpele stappen goed rentmeester over je financiën. Laat je financiën door toepassing van een aantal simpele principes groeien, zodat je steeds meer te geven hebt.

Powervrouwen Countdown Box t.w.v. €97

Fantastische cadeaubox vol inspirerende cadeaus die je gaan helpen bij dit gave programma. Omdat we er graag een feestje van maken en daar horen cadeautjes bij! Eén ding verklappen we alvast: je ontvangt ondermeer het boek Leef je Roeping (Carianne Ros en Nelleke de Wit).

E-Dagboek 'Op weg naar bloei' t.w.v. €27

Dagelijks op adem komen bij God. Te gebruiken bij de bijbelstudies. Na aanmelding ontvang je deze in je mailbox.

Live Q&A op Facebook

Iedere week een live Q&A met Nelleke of Carianne, waar je al je vragen kunt stellen. Op momenten dat je even vastzit helpen zij je weer op de rit. Het luisteren naar elkaars vragen en de antwoorden werkt samenbindend en aanmoedigend; je bent niet de enige!

Kom zinvol deze periode door!

Dit is hoe deze training jou daarbij verder helpt: 

Lekker ontspannen

De training helpt je door 'me-time' op te laden, samen met God.

Even de tijd nemen

Volg de training op je eigen tempo. Je ontvangt direct toegang tot alle onderdelen.

Gedachten op een rij

Kom tot jezelf en zet je gedachten eens goed op een rij. 

Quality Time met God

Laat je tijdens deze training vullen met Gods liefde en ervaar Zijn rust.

Details

What: 26-Weekse Online programma 'PowerLife!' Alle effectieve lessen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap gebundeld tot één krachtig stappenplan.

When: Je kunt direct na aanmelding starten. Volg de 26 lessen in je eigen tempo!

Where: Online, vanuit je luie stoel ;-)

Why: Omdat er meer inzit voor jou dan een leven dat 'wel oké' is!

Niet zeker of dit voor je werkt? Ik vertel je mijn verhaal...

Tot een aantal jaren geleden werkte ik (Nelleke) me de blubbers. In een vakantie was ik vaak pas in week 3 ontspannen, waarna ik al bijna gelijk weer aan het werk moest. Ik leefde vanuit mijn hoofd. Ik wist diep van binnen dat ik niet op de goede weg zat, maar ik wist ook niet wat dan wél de juiste weg was.

Tijdens vakanties, als ik dan tot rust was gekomen, voelde ik me langzaamaan weer steeds meer mezelf worden. En vanuit die rust kwamen de 'eigenlijks' bovendrijven. 'Eigenlijk wil ik dit, eigenlijk zou ik dat wel eens willen'. Dan voelde ik wél wat ik wilde en welke verlangens er in mijn hart leefden. 

Naarmate ik heb geleerd om ook buiten de vakanties om te ontspannen en tot rust te komen, lukt het me stukken beter om te luisteren naar wat God in mijn hart legt. Ik stelde mezelf (ook met behulp van anderen) de juiste vragen, in de juiste volgorde en ontdekte wat ik nu écht wilde. Ik gooide het roer om en startte mijn eigen bedrijf, iets wat ik al járen wilde. En het lukte! Ik werk minder dan ooit, en ervaar meer voldoening dan ooit. Vanuit een basis van rust en balans.

En zo werkt het voor iedereen. Als je de stappen maar weet!

Benieuwd wat er in jouw hart naar boven komt wanneer je volledig tot rust komt? Doe mee met dit online programma en laat je wekelijks inspireren door onze filmpjes en reflectievragen! We hebben al honderden vrouwen zien veranderen door deze reflectiemomenten! En als het voor hen werkt, werkt het ook voor jou!

Benut dit aanbod optimaal, zodat je verder komt en weet welke stappen ook jij mag gaan zetten om te gaan groeien, bloeien én om vrucht te gaan dragen. Gá ervoor!

Dus... doe je mee? 

Nu van €4.600 voor €997! (Inclusief die leuke, extra bonussen...)

Ja, ik reserveer mijn plek
€997

Dit is wat deelnemers over PowerLife zeggen:

Ik heb meer zicht gekregen op mijn unieke ik, waar mijn passies liggen, hoe ik belemmeringen kan overwinnen, doelgericht leven, meer leven vanuit mijn identiteit in Christus. Wil je ook weten hoe je je roeping kunt leven? Ik zeg neem contact met Powervrouwen op. Zeer de moeite waard!

-Chantal Boksman-

Het programma heeft mij geleerd dat ik een geliefd kind ben van de Allerhoogste en dat ik ertoe doe. Mijn angsten zijn niet nodig en dat maakt de weg vrij om mijn dromen achterna te gaan. Dat gun ik iedereen! Van harte aanbevolen.

-Donate Baltus-

Het programma heeft mij veel dichter bij mijn hart gebracht en moed gegeven om stappen te zetten en datgene wat mij klein houdt af te werpen. Enorme boost om het proces dat is begonnen te blíjven lopen. Als je eenmaal gáát is er geen ontkomen meer aan. Ik zou het iedereen aanraden!

-Aryanne Kolsters-

Het programma gaf mij een powerboost door Gods liefde voor mij en ik ben bewust gaan zoeken naar hoe ik Gods liefde kan doorgeven en heb mijn roeping gevonden! Ik beveel het programma aan iedereen aan omdat het je dichter bij je hart brengt.

-Nesrin Khanzadi-

Het heeft mij veel gebracht. Meer duidelijkheid, heldere inzichten en betere bewustwording. Ik sta op en schitter weer... Blij mee. Het bruist in mij. Dank jullie wél voor dit programma. Ik ben enthousiast en het was de investering meer dan waard!

-Marianne Zeeuw-

Gaandeweg de training heb ik de weg naar mijzelf (terug) gevonden. En nog beter: ik heb mogen leren wat het betekent om geworteld en gegrondvest te zijn in Christus. Hierin zijn de online modules van grote waarde geweest. Ik ben vol verwachting op weg naar mijn bestemming en geniet enorm van de reis er naar toe!

-Heidi van der Kruijff-