PowerLife: In 5 stappen op weg naar je roeping, samen met God.


Vraag je je al tijden af wat je wilt? Ben je gauw enthousiast en wil je snel, maar verzand je in teveel dingen tegelijk? Wil je voor eens en voor altijd af van dat gevoel 'is dit het nou'?

Gun jezelf het programma 'PowerLife!' en ontdek:

* Hóe je de stappen zet om te ontdekken wat je nu écht wilt. 

* Hoe jij bruisend van de energie je bed uit springt.

* Hoe je gehakt maakt van leeuwen en beren.

* Hoe je de juiste randvoorwaarden schept om eruit te laten komen wat erin zit.

* Hoe je voorkomt dat je verzandt in 10 dingen tegelijk.

* En nog veel meer (inclusief een aantal leuke verrassingen!)

Zodat je gericht keuzes kunt maken en vanuit een basis van rust en balans éindelijk kunt gaan bloeien.

Ben jij het zat om maar 'half' te leven of dingen te doen die je maar 'zozo' vindt? Doe mee en ontvang 26 weken lang precies die inspiratie én aanmoediging die je nodig hebt om in beweging te komen en te blijven. 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Wat: 26 Weken lang online inspiratie en aanmoediging; iedere week een filmpje, opdrachten, reflectie (Extra: bijbelstudies en gezonde recepten!), 6 live trainingsdagen (zo mogelijk op locatie), vijf 1-op-1 coachgesprekken (online) met een Powervrouwen Coach. Plus leuke bonussen!

Wanneer: Je kunt direct na aanmelding starten met de online modules. 6 Live trainingsdagen zijn op 5 mrt, 22 apr, 27 mei, 1 jul, 9 sep en 14 okt '22. De 1-op-1 coachgesprekken vinden tussendoor plaats.

Waar: Live trainingsdagen in de regio Utrecht/Bunnik en de rest online, vanuit je luie stoel ;-)

Waarom: Omdat het leven te kostbaar is om een leven te leiden vanuit stress of een leven dat 'wel oké' is!

Waarde €4.600. Nu met korting €2.750 omdat we het programma voor zoveel mogelijk vrouwen beschikbaar willen maken

Twijfel je of het wat voor je is? Vraag HIER een adviesgesprek aan met Nelleke.

Ja, ik ga ervoor en betaal ineens
€2.750

Aanmelden kan tot uiterlijk 26 februari '22. Het aantal plekken is beperkt door de software die we gebruiken.

Je trainer

JE BENT NIET DE ENIGE VROUW DIE WORSTELT MET HAAR ROEPING. OF MISSCHIEN ERVAN BAALT DAT ZE NOU NÓG NIET WEET WAT ZE WIL, OF HOE ZE DAT VORM MOET GEVEN.  

Veel vrouwen wíllen wel, maar weten niet welke stappen ze moeten zetten, hoe ze belemmeringen moeten overwinnen en hoe ze hun leven zó kunnen organiseren dat er daadwerkelijk ruimte is voor die dingen die ze zo graag willen doen. Hoe ze tot bloei kunnen komen en schitteren voor God, terwijl ze dat wél willen.  

Heel gek is dit niet. Grote kans dat je je hele leven keuzes hebt gemaakt die waren gebaseerd op eerdere keuzes, of dat je wilde voldoen aan verwachtingen uit je omgeving. De stappen die je zette leken nu eenmaal logisch en verstandig. Zo ging het ook bij Nelleke:

Powervrouwen Nelleke de Wit

Nelleke de Wit

Founder & Trainer Powervrouwen

Zelf ben ik (Nelleke) jaren op zoek geweest naar wat ik nu precies wilde. Ik baseerde mijn keuzes voor een baan op de studies die ik 'nu eenmaal' had gedaan. Ik werkte me de blubbers om de hypotheek te kunnen betalen en was aan het einde van de week helemaal stuk. Geen leuke vrouw meer thuis en al helemaal geen leuke moeder. En ik wilde zó graag succesvol zijn!

Verantwoordelijkheid nemen is de eerste stap naar bloei!  Toen ik me realiseerde dat God mij alles heeft gegeven wat ik nodig heb, besefte ik dat ik de enige was die mijn situatie kon veranderen. En ik ben gaan onderzoeken welke stappen ik moest zetten. Door verhalen van andere vrouwen en het bezoek aan verschillende coaches leerde ik veel en dacht ik: Nu weet ik het! Maar HOE moest ik het toepassen in mijn eigen leven? Het bleek een proces te zijn waar ik doorheen moest. Weten en doen zijn namelijk twee verschillende dingen.

Alleen als je dat proces actief aangaat, kom je verder. Nelleke is alweer jaren coach en trainer. Na 2 burn-outs gooide ze het roer om, deed een opleiding tot coach en startte haar eigen bedrijf. Het is haar missie om andere vrouwen van ontmoediging te brengen naar perspectief.

Dit is de opbouw van de modules en trainingsdagen

bij het programma PowerLife:

Startdag (Event)

We maken interactief kennis met elkaar en doen een gezamenlijke aftrap voor het programma.

Live Trainingsdag 1

Module 1: Pak je fundament aan. Je weet wie je bent in Christus en wat jou uniek maakt.

Live Trainingsdag 2

Module 2: Ontdek wat je wilt. Je weet wat je wilt en waarvoor jij de komende tijd wilt gaan.

Live Trainingsdag 3

Module 3: Weg met belemmeringen! Je laat je niet langer belemmeren om je roeping te volgen.

Live Trainingsdag 4

Module 4: Eerst investeren. Je weet hoe je je leven zó organiseert dat je je roeping kunt leven.

Live Trainingsdag 5

Module 5: Recht vooruit: Actie & Focus. Je leeft niet langer 'hap-snap', maar doelgericht, zonder je focus te verliezen.

Tijdens de 1-op-1 coachsessies bespreek je je voortgang en leg je je persoonlijke vragen voor aan jouw Powervrouwencoach naar keuze. Je kunt kiezen uit door Nelleke speciaal voor dit programma geselecteerde coaches.

Geen 'cursusje tussendoor', maar een professioneel ontwikkel- en loopbaantraject op een hedendaagse en frisse manier, op basis van bijbelse principes!

Deze training is wat voor jou...

  • Je verlangt naar rust en balans.
  • Je wilt eruit laten komen wat erin zit.
  • Je wilt verantwoordelijkheid nemen voor je proces.
  • Je hebt je verleden verwerkt (*)!
  • Je gunt jezelf deze gave training.
  • Je verlangt ernaar van betekenis te zijn.

(*) Wanneer er nog veel emoties in je hart leven, kun je minder goed bij de dromen en verlangens die God in je hart heeft gelegd. Ga in dat geval eerst in gesprek met een coach om je verleden/emoties te verwerken. Check voor een goede coach bijvoorbeeld www.totalbalance.nl

Vraag je je af of het wat voor je is? Watch this...

Twijfel je nog of het wat voor je is? Vraag HIER een adviesgesprek aan met Nelleke.

INCLUSIEF DEZE SUPERTOFFE BONUSSEN:

Create your own Business t.w.v. €497

Online Training voor vrouwen die erachter komen dat ze graag voor zichzelf willen beginnen. Stap voor stap wijzen we je de weg. Op naar een bedrijf mét klanten.

Bijbels ondernemen

Online Training Financial Power t.w.v. €147

In 5 simpele stappen goed rentmeesterschap over je financiën. Laat je financiën door toepassing van een aantal simpele principes groeien, zodat je steeds meer te geven hebt.

EN OOK NOG:

E-dagboek 'Op weg naar bloei' t.w.v. €27

Dagboek geschreven door Carianne Ros, met 27 overdenkingen over bloeien en vruchtdragen. Je kunt dit dagboek gebruiken bij de bijbelstudies bij dit programma. Je ontvangt het direct na aanmelding in je mailbox.

Powervrouwen Ontdek wat je wilt

Online Community op Facebook met live Q&A

Tweewekelijks een live Q&A met Nelleke in de speciale besloten groep, waar je al je vragen kunt stellen. Op momenten dat je even vastzit helpt zij (of je mededeelneemsters) je weer op de rit. Het luisteren naar elkaars vragen en de antwoorden werkt samenbindend en aanmoedigend; je bent niet de enige!

Maak van 2022 jouw jaar!

Dit is hoe dit programma jou daarbij verder helpt: 

Lekker ontspannen

De training helpt je om jezelf te worden en bij je hart te komen, zodat je vanuit ontspanning kunt leven.

Even de tijd nemen

Volg de training op je eigen tempo. Je ontvangt direct toegang tot het online deel met alle lessen.

Gedachten op een rij

Kom tot jezelf en zet je gedachten eens goed op een rij. Bewustwording is de 1e stap van verandering!

Quality Time met God

Laat je tijdens deze training vullen met Gods liefde en ervaar Zijn rust en vrede in je hart.

Details

Where: Online, vanuit je luie stoel ;-)

Why: Omdat er meer inzit voor jou dan een gestresst leven of een leven dat 'wel oké' is!

What:

26 Online lessen. Alle effectieve lessen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap gebundeld tot één krachtig stappenplan.

6 Live trainingsdagen onder leiding van Nelleke (zo mogelijk op locatie en anders online)

Vijf 1-op-1 gesprekken met een Powervrouwen Coach naar keuze.

When: Je kunt direct na aanmelding starten met de online modules. Volg de 26 lessen in je eigen tempo!

Aanmelden kan tot uiterlijk 26 februari '22. Het aantal plekken is beperkt door de software die we gebruiken.

Niet zeker of dit voor je werkt? Ik vertel je mijn verhaal...

Tot een aantal jaren geleden werkte ik (Nelleke) me de blubbers. In een vakantie was ik vaak pas in week 3 ontspannen, waarna ik al bijna gelijk weer aan het werk moest. Ik leefde vanuit mijn hoofd. Ik wist diep van binnen dat ik niet op de goede weg zat, maar ik wist ook niet wat dan wél de juiste weg was.

Tijdens vakanties, als ik dan tot rust was gekomen, voelde ik me langzaamaan weer steeds meer mezelf worden. En vanuit die rust kwamen de 'eigenlijks' bovendrijven. 'Eigenlijk wil ik dit, eigenlijk zou ik dat wel eens willen'. Dan voelde ik wél wat ik wilde en welke verlangens er in mijn hart leefden. 

Naarmate ik heb geleerd om ook buiten de vakanties om te ontspannen en tot rust te komen, lukt het me stukken beter om te luisteren naar wat God in mijn hart legt. Ik stelde mezelf (ook met behulp van anderen) de juiste vragen, in de juiste volgorde en ontdekte wat ik nu écht wilde. Ik gooide het roer om en startte mijn eigen bedrijf, iets wat ik al járen wilde. En het lukte! Ik werk minder dan ooit, en ervaar meer voldoening dan ooit. Vanuit een basis van rust en balans.

En zo werkt het voor iedereen. Als je de stappen maar weet!

Benieuwd wat er in jouw hart naar boven komt wanneer je volledig tot rust komt? Doe mee met dit online programma en laat je wekelijks inspireren door onze filmpjes en reflectievragen! We hebben al honderden vrouwen zien veranderen door deze reflectiemomenten! En als het voor hen werkt, werkt het ook voor jou!

Benut dit aanbod optimaal, zodat je verder komt en weet welke stappen ook jij mag gaan zetten om te gaan groeien, bloeien én om vrucht te gaan dragen. Gá ervoor!

Dus... doe je mee? 

Nu van €4.600 voor €2.750 (Inclusief alle extra bonussen...)

Ja, ik reserveer mijn plek
€2.750

Aanmelden kan tot uiterlijk 26 februari '22. Het aantal plekken is beperkt door de software die we gebruiken.

Dit is wat deelnemers over PowerLife zeggen:

Ruim 200 deelnemers gingen je voor!

Ik heb meer zicht gekregen op mijn unieke ik, waar mijn passies liggen, hoe ik belemmeringen kan overwinnen, doelgericht leven, meer leven vanuit mijn identiteit in Christus. Wil je ook weten hoe je je roeping kunt leven? Ik zeg neem contact met Powervrouwen op. Zeer de moeite waard!

-Chantal Boksman-

Het programma heeft mij geleerd dat ik een geliefd kind ben van de Allerhoogste en dat ik ertoe doe. Mijn angsten zijn niet nodig en dat maakt de weg vrij om mijn dromen achterna te gaan. Dat gun ik iedereen! Van harte aanbevolen.

-Donate Baltus-

Het programma heeft mij veel dichter bij mijn hart gebracht en moed gegeven om stappen te zetten en datgene wat mij klein houdt af te werpen. Enorme boost om het proces dat is begonnen te blíjven lopen. Als je eenmaal gáát is er geen ontkomen meer aan. Ik zou het iedereen aanraden!

-Aryanne Kolsters-

Het programma gaf mij een powerboost door Gods liefde voor mij en ik ben bewust gaan zoeken naar hoe ik Gods liefde kan doorgeven en heb mijn roeping gevonden! Ik beveel het programma aan iedereen aan omdat het je dichter bij je hart brengt.

-Nesrin Khanzadi-

Het heeft mij veel gebracht. Meer duidelijkheid, heldere inzichten en betere bewustwording. Ik sta op en schitter weer... Blij mee. Het bruist in mij. Dank jullie wél voor dit programma. Ik ben enthousiast en het was de investering meer dan waard!

-Marianne Zeeuw-

Gaandeweg de training heb ik de weg naar mijzelf (terug) gevonden. En nog beter: ik heb mogen leren wat het betekent om geworteld en gegrondvest te zijn in Christus. Hierin zijn de online modules van grote waarde geweest. Ik ben vol verwachting op weg naar mijn bestemming en geniet enorm van de reis er naar toe!

-Heidi van der Kruijff-

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Alle antwoorden op jouw vragen

Kan de betaling ook via mijn werkgever?

Zit je in een reïntegratietraject, een 2e spoortraject, of denk je dat je werkgever dit programma voor je zou willen betalen? Veel werkgevers hebben een speciaal ‘potje’ voor persoonlijke ontwikkeling. Download hier de Factsheet voor werkgevers. Hierop leggen we uit wat het programma precies inhoudt en wat het oplevert. Is je werkgever bereidt het programma voor jou te betalen? Stuur even een mail; dan maken we een factuur voor je werkgever.

Hoe weet ik of ik deze investering ga 'terugverdienen'?

Zie het inderdaad als investering. Investering in het leven van jouw roeping. Tijd, geld en energie zijn middelen die God geeft, om tot je doel te komen. Hoe mooi is het als je euro's kunt omzetten in een bruisend leven, waarin je die dingen doet waar je energie van krijgt. Niet alleen jij, ook je omgeving zal erbij gebaat zijn en de vruchten plukken van de energieke vrouw die jij kunt zijn! Wat zijn voor jou de consequenties als je het NIET doet?

Hoe weet ik of dit een goed moment is om mee te doen?

Misschien heb je het gevoel dat je 'klem' zit tussen allerlei activiteiten en dat het nu niet de juiste tijd is om te starten. Maar wanneer is wel de juiste tijd voor je? Komt er niet altijd weer iets nieuws tussen wat dringender lijkt te zijn?  

Wil je af van de stress en wil je regie nemen over jouw tijd, dan is het zaak het patroon waarin je zit te doorbreken. Door te investeren in tijd voor bewustwording, wat jou op termijn juist tijd gaat opleveren. Dat beloven we je ;-).

Kan ik de online modules in mijn eigen tijd volgen?

Direct na inschrijving ontvang je toegang tot het online deel van het programma. Je kunt de lessen maken op je eigen tijd. Per week zul je gemiddeld ongeveer 1-2 uur nodig hebben, afhankelijk van hoe goed je bij je hart kunt. Intensiteit kan per week verschillen. Wel is het handig om voor de live trainingsdagen de betreffende module waar die dag over gaat te hebben afgerond.

Wanneer kan ik starten?

Direct! Je ontvangt direct na aanmelding toegang tot de online modules. De live startdag is op zaterdag 22 januari '22. Ook dat is een mooi moment om te starten met de online modules, zodat je op tijd voor de 2e online trainingsdag klaar bent met de 1e module, die tijdens die dag centraal zal staan.  

Maakt het uit waar ik woon?

Alleen de live trainingsdagen zijn (zo mogelijk i.v.m. het coronavirus) op locatie. De rest van het programma is online inclusief de 1-op-1 gesprekken met je Powervrouwen Coach (tenzij deze dicht in jouw buurt woont en je liever face-to-face gesprekken voert).

Wat gaan we doen tijdens de live trainingsdagen?

Tijdens de live trainingsdagen ontmoeten we elkaar en ontvang je extra input en motivatie van Nelleke. Ook is er extra ruimte voor het stellen van vragen en coaching.

Wat als ik geen Facebook heb?

In de speciale besloten Facebookgroep voor PowerLife heb je de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen tijdens de 2-wekelijkse Q&A met Nelleke. Maak eventueel alleen voor deze groep een account aan, om niets te hoeven missen. Zolang je niemand uitnodigt om 'vrienden' te worden en je account niet op 'openbaar' zet, is je account voor derden onzichtbaar en kan alleen de groep je zien.

HELAAS, JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN. HOUD JE MAIL IN DE GATEN VOOR EVENTUELE VOLGENDE STARTDATA.